Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Concurs de paelles d'arròs de Sant Guim de Freixenet

Recuperem una festa històrica!
Torna el concurs de paelles d'arròs de Sant Guim de Freixenet!!! 😍🥘
📅 12 d'octubre de 2022
⌚ A partir de les 10 h
📍 Plaça Dr. Perelló
👉 Inscripcions fins al 7 d'octubre a l'Ajuntament
Consulta les bases 👇

1.jpg

2.jpg

NOTA ACLARATÒRIA: 

Concurs d´arròs de Sant Guim de Freixenet (1972-1992)

El concurs d´arròs del nostre municipi va començar ara fa 50 anys, l’estiu de 1972 i es va perllongar durant 20 edicions, fins l’any 1992.

Les primeres edicions van ser en petit format,  només el concurs pròpiament dit, a la plaça Dr. Perelló, però va tenir un ràpid creixement i es va traslladar al bosc del camp de futbol, fent racions d’arròs, carn i botifarra per milers de persones, a més de moltes altres activitats com xocolatades, concerts, sardanes, etc.

En la seva organització hi participava pràcticament tot el poble, i es va convertir en una festa de referència per a les famílies del municipi de Sant Guim de Freixenet i rodalies.

Per tant, enguany amb motiu dels 50 anys del seu inici, des de l’Ajuntament volem provar de reiniciar el Concurs amb el format original.

El concurs es realitzarà el dimecres 12 d’octubre a la plaça, i durant el matí hi haurà una exposició de fotografies de les edicions històriques, i previ al lliurament de premis, hi haurà un vermut popular.

Destacar que no hi haurà servei de menjador per part de l´organització (arròs o carn), només és podrà degustar en format de tapa, (petites racions), la quantitat que cada concursant designi de la seva cassola.

Es posaran a la venda tiquets a 2,-€

Moltes gràcies.

  • Quan 12/10/2022
  • Afegeix un esdeveniment al calendari iCal