Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Carta d'agraïment als comerciants de Sant Guim de Freixenet

En nom de l’Ajuntament, expressem el nostre agraïment per tot el que heu fet per donar servei a la gent de casa nostra. Som conscients que el vostre esforç ha de ser compartit, també, per la resta de la població.

DIJOUS 04 JUNY 2020

Benvolgut i benvolguda,

 

Ara que sembla que la pandèmia de la Covid-19 ens està donant un respir i l’activitat, mica en mica, s’està reprenent, voldria, en nom de l’Ajuntament, expressar-vos el nostre agraïment per tot el que heu fet per donar servei a la gent de casa nostra.

 

El que hem viscut els darrers mesos ha estat una dura prova que gràcies, també, al vostre esforç i dedicació hem pogut superar. Més que mai s’ha posat de manifest en aquest període la importància de disposar d’un teixit comercial propi. Molts de vosaltres heu estat al peu del canó en aquests moments tan difícils que ens ha tocat viure. Per això el nostre màxim reconeixement i agraïment.

 

Des de l’Ajuntament som conscients que el vostre esforç ha de ser compartit, també, per la resta de la població. D’aquesta manera tots plegats assegurarem la continuïtat dels establiments comercials de Sant Guim. Sabem que, en molts casos, no es fàcil mantenir l’activitat. Com Ajuntament ens comprometem a treballar conjuntament per tal de mantenir viva i potenciar la nostra estructura comercial.

 

Aprofitem aquest contacte per lliurar-vos aquestes mascaretes i una ampolla de gel hidroalcohòlic. Ho fem com a gest simbòlic d’agraïment a la vostra dedicació i amb el ferm convenciment que aconseguirem superar aquesta situació amb la implicació de tots/es. 

 

Amb els màxims desitjos de que seguiu gaudint de bona salut aprofito per saludar-vos cordialment.

 

 

 

Francesc Lluch i Majoral

Alcalde – President

 

Sant Guim de Freixenet, 1 de juny de 2020