Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Concert de l’Orquestra Infantil Julià Carbonell a Sant Guim de Freixenet

Els pares, mares i familiars dels alumnes de les escoles de música que formen part de l’Orquestra Infantil Julià Carbonell de les Terres de Lleida van poder escoltar el concert enregistrament que es va fer dissabte passat al pavelló de Sant Guim de Freixenet.

Moment del concert
Moment del concert

DIJOUS 03 JUNY 2021

NOTA DE PREMSA.-

Concert de l’Orquestra Infantil Julià Carbonell a Sant Guim de Freixenet

Els pares, mares i familiars dels alumnes de les escoles de música que formen part de l’Orquestra Infantil Julià Carbonell de les Terres de Lleida van poder escoltar el concert enregistrament que es va fer dissabte passat al pavelló de Sant Guim de Freixenet. Sota la batuta d’Albert Gumí els infants i joves van poder gaudir d’una activitat en plenitud després de les limitacions que el darrer any els ha imposat la pandèmia.

La trobada va consistir en un assaig previ on van preparar dues peces que posteriorment van ser interpretades davant dels familiars dels alumnes musics. El director de l’orquestra va destacar la capacitat d’interpretació i d’actuació coordinada dels joves intèrprets. El concert s’emmarca en les activitats que du a terme l’Orquestra al llarg del curs.   

Maig, 2021.