Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El projecte “Villorvina Adventure” de Sergi Villorvina, de Sant Guim de Freixenet, s’emporta la 19a edició del Premi Emprenedoria Jove

El certament, que valora els projectes, ha premiat també a Quim Digon, de Torrefeta i Florejacs, i Marc Llorens, de Cervera.

Entrega del premi a Sergi Villorvina per part de la consellera comarcal de l'Oficina Jove, la Sra. Canòlich Fàbregas
Entrega del premi a Sergi Villorvina per part de la consellera comarcal de l'Oficina Jove, la Sra. Canòlich Fàbregas

DIMARTS 21 DESEMBRE 2021

La seu de l'Oficina Jove de la Segarra ha acollit una nova edició de l'entrega de premis del concurs "Emprenedoria Jove", una iniciativa promoguda des de l'Oficina Jove per incentivar als menors de trenta-cinc anys del territori a impulsar projectes d'autoocupació i de generació de llocs de treball.

L'acte de lliurament de la 19a edició del Premi Emprenedoria Jove, ha tingut lloc aquest dilluns 20 de desembre a les 14 h. Dies abans a la mateixa Oficina Jove de la Segarra, es reuniren els diferents membres del jurat per tal de valorar els projectes presentats l’ edició del Premi d'Emprenedoria Jove d'aquest 2021.

En aquest acte hi han assistit el president del Consell Comarcal, el Sr. Francesc Lluch, la consellera comarcal de l'Oficina Jove, la Sra. Canòlich Fàbregas i el regidor de Promoció Econòmica a la Paeria de Cervera i conseller a l'oposició al Consell Comarcal, el Sr. Ramon Augé. També les tècniques de l'Oficina Jove.

En aquesta dinovena edició han participat un total de sis iniciatives d'Emprenedoria Jove, entre les quals s'han repartit tres premis. Per unanimitat del jurat, s'ha atorgat el primer premi valorat en 1.000€ que atorga el Consell Comarcal de la Segarra a l'emprenedor Santguimenc Sergi Villorvina Canela amb un total de 95 punts, pel projecte "Villorvina Adventure" dedicat al transport de bicicletes i assistència en ruta, entre altres coses també ofereixen el lloguer d'e-bikes i organitzen diferents tipus de rutes per Espanya, Portugal, França i Marroc. També actuen com a agència de viatges, gestionant vols i reserves hoteleres entre altres coses que puguin sol·licitar els clients. El principal objectiu és aconseguir la satisfacció dels usuaris oferint la Segarra com a producte turístic amb la captació de clients a través de les xarxes socials.

Des de l'ajuntament volem felicitar el Sergi per la iniciativa i animar-lo a seguir endavant amb un camí que ben segur estarà ple d'èxits.

Imatge dels guanyadors amb el president del Consell Comarcal, el Sr. Francesc Lluch, la consellera comarcal de l'Oficina Jove, la Sra. Canòlich Fàbregas i el regidor de Promoció Econòmica a la Paeria de Cervera i conseller a l'oposició al Consell Comarcal, el Sr. Ramon Augé.