Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Èxit de les visites guiades al Sindicat modernista a Sant Guim de Freixenet.

Més de 40 persones van participar en la darrera de les visites, el passat dissabte 1 de maig. El recorregut inclou la sala de màquines del Molí que sorprèn molt als visitants.

Imatge del moment de les visites
Imatge del moment de les visites

DIJOUS 06 MAIG 2021

NOTA DE PREMSA

Èxit de les visites guiades al Sindicat modernista a Sant Guim de Freixenet.

Més de 40 persones van participar en la darrera de les visites, el passat dissabte 1 de maig. Davant el notable nombre de visitants les visites es distribueixen en franges horàries de 30 minuts.

Van venir famílies de Sant Guim, persones de Cervera, Guissona, Montmaneu, de Barcelona residents a l'Astor.

A la primera visita del passat 3 d'abril hi van anar 36 persones. El recorregut inclou la sala de màquines del Molí que sorprèn molt als visitants.

L’ajuntament obre les portes del Sindicat edifici modernista, projectat ara fa 100 anys per l’arquitecte Cèsar Martinell, el deixeble més jove de Gaudí, amb l’objectiu de donar a conèixer el patrimoni de Sant Guim tres mesos després que l’Ajuntament i els propietaris del Sindicat signessin un contracte de cessió en règim de lloguer per un període de 60 anys.

La següent serà el 5 de juny de les 11 a les 13 h i es recomana apuntar-se a l’ajuntament trucant al 973556035 o bé enviant un correu a ajuntament@santguim.cat.

Imatges del Josep Mercadé

 

______________

Ajuntament de Sant Guim de Freixenet

Tlf: 973556035

E-Mail: ajuntament@santguim.cat