Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Festa Major de La Tallada amb un toc de Màgia!

DIJOUS 28 SETEMBRE 2023

Un cop arribem a setembre tenim la sensació que s’acaba l’estiu i tot torna a la rutina de sempre. A La Tallada tenim la sort que per aquestes dates gaudim de les festes del poble i durant unes jornades reconnectem amb l’esperit dels dies d’estiu.

Arrenquem els actes de la festa amb una caminada popular guiada per Dani Espejo. Aquest any amb inici a La Tallada i fins a Freixenet.  Passant pels plans de les Deveses, la font de Freixenet i el convent de Sant Guim de La Rabassa.

Seguidament arriba l’acte central de la Festa Major, el dinar de veïns, on hem comptat amb la participació de més d’un centenar de persones i on tenim l’ocasió de retrobar-nos un cop més al voltant d’una taula.  Un cop dinats continuem amb la tradicional Tallaquina. I posteriorment aquest any com a novetat hem gaudit de l’espectacle de Màgia “Polifacètic” del mag Pol.

Diumenge, després de la tradicional missa, ens ha acompanyat el grup Folk a Mitges amb un concert de melodies tradicionals i populars i amenitzat amb aperitiu per tots els assistents.

Aprofitem aquestes línies per agrair la participació de tots els veïns i veïnes que fan possible una festa tant lluïda!

 

Comissió de festes de La Tallada