Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Festa Major a Sant Guim de Freixenet amb moltes ganes de festa.

La Festa Major de Sant Guim de Freixenet 2021 va posar de manifest les ganes de festa de tothom. Amb un programa adaptat a la pandèmia va aconseguir una molt bona participació a totes les activitats.

Imatge del concert al Sindicat
Imatge del concert al Sindicat

DIMARTS 10 AGOST 2021

El divendres 6 d’agost el protagonisme va ser pel Sindicat modernista que, dos anys després, va acollir un nou concert de l’Orquestra de Cambra de la Catalunya Interior que va ser seguit per prop de 300 persones. El concert va commemorar els 125è aniversari d’Eduard Toldrà. Les piscines, amb el bany nocturn, van ser un altre punt d’atracció.

 

Pel que fa al dissabte, la novetat van ser les havaneres amb el grup cubà Haváname seguit per un nombrós públic assegut a les terrasses del carrer Major. A la nit el grup Quoce va oferir el concert Il Divo d’òpera, rock i cançó melòdica.

El diumenge el matí es van fer portes obertes al Sindicat modernista que van registrar la visita de prop d’un centenar de persones. A la tarda es van lliurar els premis del concurs infantil de cartells de Festa Major i el de pintura ràpida que en aquesta 19ena edició va aconseguir la participació de 29 artistes. Els tres primers premis van ser per Antoni Mariscal, Aida Mauri, i Josep Millàs. La jornada de diumenge la van cloure dos espectacles, Tex Mex i ‘Los taps’, de country i màgia còmica.

La cloenda de la Festa Major la van fer dilluns un concert de fi de festa de Susana&Xavier Duet i una encesa a càrrec dels Diables 7 de foc amb el lliurament d’entrepans i iogurts del Pastoret.  

Agost, 2021.