Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’ajuntament de Sant Guim de Freixenet estrena nova web

La nova plataforma ofereix eines per estar més a prop de la ciutadania i es dota d’una estructura que millora visualment els serveis i recursos del municipi

DIMARTS 05 MAIG 2020

L’ajuntament de Sant Guim de Freixenet disposa des d’aquest dimarts 5 de maig d’un nou portal web. Aquest seguirà oferint els mateixos continguts que l’anterior plataforma però potenciant els elements visuals i millorant l’estructuració dels elements.

El portal conté sis grans apartats dels quals destaca com a novetat important la secció “guia”, on es mostren els serveis i comerços del municipi damunt d’un mapa interactiu, tots ells classificats segons el tipus de serveis que ofereixen.

Una altra novetat respecte l’anterior web és la diferenciació entre les notícies d’àmbit municipal i les d’àmbit comarcal. Les primeres quedaran recollides al mateix portal web i es mostraran a la portada principal, mentre que les segones s’agrupen en la pestanya “notícies comarcals” i redirigeix a l’usuari a la web del Consell Comarcal.

Més enllà del contingut i l’estructura de la nova plataforma, el gran valor afegit d’aquest canvi és el fet de disposar d’una aplicació mòbil (Vilaconnect) vinculada a la web que enviarà notificacions als usuaris, informant de les novetats, noticies, actes i iniciatives que es promoguin des de l’ajuntament.

Aquest canvi de plataforma s’ha acompanyat recentment amb l’activació d’un perfil a Instagram, tot plegat per millorar la transparència del consistori i la interacció amb la ciutadania.

L’enllaç a la nova web segueix sent www.santguim.cat . Esperem que us agradi.