Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Sant Guim de Freixenet instal•la punts informatius amb codi QR

L’Ajuntament de Sant Guim de Freixenet està instal•lant 4 punts informatius amb codis QR al Sindicat, a l’agrobotiga Sikarra, a la Torre Vilalta, i a Sant Domí.

Imatge d'un punt informatiu
Imatge d'un punt informatiu

DIJOUS 01 ABRIL 2021

NOTA DE PREMSA.- 

L’Ajuntament de Sant Guim de Freixenet instal·la punts informatius amb codi QR

L’Ajuntament de Sant Guim de Freixenet està instal·lant 4 punts informatius amb codis QR al Sindicat, a l’agrobotiga Sikarra, a la Torre Vilalta, i a Sant Domí. Es tracta d’uns peus de ferro corten, coneguts com a tòtems, que no necessiten cap manteniment. A la part superior hi ha una placa amb el nom de l’edifici o l’indret i el codi QR que permet al visitant obtenir més informació de cada espai. Al peu també hi porta gravat el nom del lloc.

Aquests elements informatius volen contribuir a posar en valor els diferents elements del patrimoni del municipi i facilitar-ne la difusió entre els visitants. L’Ajuntament també preveu renovar els elements situats a les entrades de cada un dels pobles. Amb els pas dels anys les imatges han anat quedant molt deslluïdes i els convé una renovació. Aquest procés s’anirà fent per fases en funció de la disponibilitat pressupostària.    

Abril, 2021. 

Ajuntament de Sant Guim de Freixenet.