Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Sant Guim de Freixenet recapte 570 euros per la Marató

Aquesta quantitat s’ha de sumar a les aportacions que han fet altres entitats del municipi que també van muntar activitats, com ara la Coral l’Espiga, el Club de Pàdel, Càritas, o els pares i mares de l’escola.

Imatge de les activitats
Imatge de les activitats

DILLUNS 27 DESEMBRE 2021

NOTA DE PREMSA.

L’Ajuntament de Sant Guim de Freixenet recapte 570 euros per la Marató

Les activitats organitzades per l’Ajuntament de Sant Guim de Freixenet per la Marató de TV3 dedicada a la Salut Mental han aconseguit recaptar 570 euros. Aquesta quantitat s’ha de sumar a les aportacions que han fet altres entitats del municipi que també van muntar activitats, com ara la Coral l’Espiga, el Club de Pàdel, Càritas, o els pares i mares de l’escola.

Les accions promogudes per l’Ajuntament van començar amb una xerrada sobre Salut Mental a càrrec d’un psiquiatre de l’Hospital de Sant Pau. El mateix dia de la Marató es va fer una caminada que va aplegar prop de mig centenar de persones. El punt d’inici i d’arribada va ser al Sindicat de Sant Guim. Allà es va oferir als participants un esmorzar. El diumenge a la tarda es va fer el tradicional bingo solidari al centre cívic amb torronada al local dels jubilats. Aquesta activitat va aplegar també un bon nombre de persones que amb les seves aportacions van engruixir el total que ha estat ingressat al compte de la Marató.

Desembre, 2021.