Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Sant Guim de Freixenet renova els vehicles de la brigada

Els vehicles ja fa temps que demanaven el canvi després de portar prop de mig milió de quilòmetres.

Imatge dels vehicles
Imatge dels vehicles

DIJOUS 01 ABRIL 2021

NOTA DE PREMSA.- 

L’Ajuntament de Sant Guim de Freixenet renova els vehicles de la brigada

L’Ajuntament de Sant Guim de Freixenet ha renovat les dues furgonetes de la brigada municipal. Els vehicles ja fa temps que demanaven el canvi després de portar prop de mig milió de quilòmetres. L’Ajuntament va demanar diferents ofertes i finalment s’ha decantat per un model Transit Courier de la Ford i per la Dokker de la marca Dacia. Una finançada gràcies al Pla de Cooperació Municipal per al finançament d'inversions dels ajuntaments i les entitats descentralitzades del territori (2020-2021) de la Diputació de Lleida amb un import de 15.306,22.-€ i l’altra amb fons propis.

La renovació d’aquest equip mòbil permetrà millorar la feina de la brigada. Els vehicles adquirits donaran una major versatilitat i, sobretot, una major eficiència. L’estat de les velles furgonetes obligava a fer molt sovint costoses reparacions.

De tota manera, de les dues furgonetes velles una ha estat venuda i l’altre serà aprofitada per donar suport un temps més a la resta de l’equip mòbil. Un cop lliurats els nous vehicles es va procedir a muntar-hi el logotip de l’Ajuntament. Des de fa uns dies ja estan plenament operatives. 

Abril, 2021. 

Ajuntament de Sant Guim de Freixenet.