Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’ajuntament facilita una mascareta a tots els veïns i veïnes.

Per tal de no malbaratar recursos i evitar incrementar els residus hem trobat aquest model de mascareta que us lliurem i que permet ser rentada.

DIMECRES 13 MAIG 2020

Benvolgut/da,


La pandèmia del Covid-19 està condicionant les nostres vides des del passat mes de març. Hem vist com éssers estimats ens han deixat i d’altres s’han vist afectats pels contagis. Des de l’Ajuntament ens hem sumat a les mostres de condol i hem posat els nostres serveis municipals a disposició de les persones amb necessitats especials durant el període de confinament. 

Voldria aprofitar aquestes línies per agrair molt sincerament la feina de totes les persones que estan a primera línia treballant, per donar al municipi els serveis essencials.

Ara hem iniciat el llarg camí de retorn a la nova normalitat. Un element imprescindible per a la nostra vida en comunitat, mentre es mantingui el risc de contraure la malaltia, són les mascaretes. Per aquest motiu hem decidit facilitar-ne una a tots els veïns i veïnes, segons el padró municipal.

Per tal de no malbaratar recursos i evitar incrementar els residus hem trobat aquest model de mascareta que us lliurem i que permet ser rentada. Us adjuntem, també, el full amb les instruccions de rentat.

Per les mascaretes infantils (amb franges d’edat de 3 a 5 anys, de 6 a 9 anys i de 10 a 12 anys) es permet un màxim de 65 rentats.

Esperem que en pugueu fer un bon ús i que, entre tots i totes, fem possible ben aviat normalitzar les nostres vides. 

La recollida de mascaretes pels veïns/nes de Sant Guim és realitzarà a l’Ajuntament en horari de 10.00 a 14.00h. Pel que fa als nuclis és farà l’entrega a domicili.

Amb els màxims desitjos de que seguiu gaudint de bona salut aprofito per saludar-vos cordialment. 


Francesc Lluch i Majoral

Alcalde 

Sant Guim de Freixenet, maig de 2020


Instruccions de rentat