Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’ajuntament realitza un video en suport i agraïment als comerciants

Aquest sector ha esdevingut clau durant els mesos de confinament al municipi i s’anima als ciutadans/es a seguir fomentant el comerç local

DIJOUS 02 JULIOL 2020

“Una de les poques coses bones de la Covid-19 és que ens ha fet valorar el concepte de la proximitat de les coses”. Així comença el vídeo d’agraïment als comerciants de Sant Guim de Freixenet que ha elaborat l’ajuntament del municipi.

La iniciativa no només vol posar sobre la taula la importància d’aquest sector durant les últimes setmanes, sinó també animar als veïns i veïnes a seguir apostant per l’economia local per tal de fer més solidari i efectiu el teixit social.

El vídeo afegeix què “en temps de pandèmia, molts d’aquests comerços han estat al peu del canó a primera línia, facilitant tot allò que necessitàvem amb un somriure i una gran voluntat de servei” i que “ara ens toca saber valorar i correspondre aquesta proximitat”.

El vídeo té una durada aproximada d’uns dos minuts, amb imatges interiors i exteriors dels comerços de Sant Guim i un llistat final amb tots aquests establiments que conformen el motor econòmic del municipi.

“Entre tots i totes farem que Sant Guim sigui un poble viu”.