Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’avi de Sant Guim fa 100 anys

Josep Maria Mas Fa, de Cal Romà de la Rabassa, ha fet 100 anys. Aquesta és la persona més gran que viu a Sant Guim de Freixenet.

Imatge de la celebració
Imatge de la celebració

DIVENDRES 21 GENER 2022

L’avi de Sant Guim fa 100 anys

Josep Maria Mas Fa, de Cal Romà de la Rabassa, ha fet 100 anys. Aquesta és la persona més gran que viu a Sant Guim de Freixenet. Es troba bé de salut i aquest dijous, 20 de gener, va poder gaudir del seu aniversari en companyia de la seva esposa, dels seus dos fills que fan de cuidadors, de la seva única neta, de la jove i del gendre.

Coincidint amb l’efemèride l’alcalde, Francesc Lluch, li va lliurar un emotiu escrit de reconeixement i un record  amb una reproducció d’un fragment del Sindicat Agrícola modernista de Sant Guim. L’acte es va fer a la casa del Josep Maria Mas, just abans que fessin la celebració en família d’aquest aniversari tan especial. Tots els presents van brindar per la llarga vida de Josep Maria Mas.

L’avi de Sant Guim és un home molt afable i cordial a qui li agrada molt passejar. En una entrevista publicada aquest desembre a l’Anuari de Sant Guim confessà que li hagués agradat ser músic. Aquesta afició l’ha comptabilitzada al llarg de la seva vida amb l’ofici de pagès.

Gener, 2022.