Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Fira de l’Ou farà un reconeixement al periodista Manel Alías

El periodista Manel Alías, fins fa pocs mesos corresponsal a Moscou de TV3 i Catalunya Ràdio rebrà els Ous de plata 2022 a la 25ena. edició de la Fira de l’Ou de Sant Guim de Freixenet que se celebrarà els dies 11 i 12 de juny. Aquest any es vol retre un homenatge als periodistes que treballen en els conflictes armats i informen des de primera línia jugant-se la vida en molts casos.

DIVENDRES 03 JUNY 2022

El programa de la Fira de l’Ou d’aquest any recupera el format tradicional d’abans de la pandèmia. A banda de l’obsequi de 20 mil ous, s’oferirà un esmorzar de dos ous ferrats gratuït per a tothom de les 9 a les 11 del matí. El dissabte 11 està prevista una bicicletada, la presentació del mural sobre la història de Sant Guim, i la inauguració de l’exposició ‘Formes invisibles’ a càrrec de Teresa Legarreta. També s’oferirà un espectacle infantil a càrrec d’Alea Teatre.

El diumenge hi haurà diverses actuacions del grup basc Txalapartis, i el Ball d’Espases de Cervera. Com sempre els assistents podran visitar el mercat de productes artesans i de proximitat. Clourà la fira d’obra de teatre ‘M’estreno sota la dutxa’, de Guillem Viladot.