Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Fira de l’Ou omple d’activitats Sant Guim de Freixenet

La 24ª edició de la Fira de l’Ou de Sant Guim de Freixenet va aconseguir una molt bona assistència de públic que va gaudir d’un programa que va tenir la cultura com a principal protagonista.

Imatge de la Fira
Imatge de la Fira

DIMECRES 16 JUNY 2021

NOTA DE PREMSA.- 

La Fira de l’Ou omple d’activitats Sant Guim de Freixenet

La 24ª edició de la Fira de l’Ou de Sant Guim de Freixenet va aconseguir una molt bona assistència de públic que va gaudir d’un programa que va tenir la cultura com a principal protagonista. L’escriptor i lingüista Màrius Serra va rebre de mans del president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, els ous de plata per a la seva contribució a la difusió de la llengua catalana.

Coincidint amb la Fira es va inaugurar el mural commemoratiu del Dia de la Dona 2021 al costat de la benzinera.

El Sindicat modernista també es va incorporar al programa de la Fira. Durant les portes obertes hi van passar prop de dues-centes persones. Al mateix recinte es va dur una activitat infantil relacionada amb l’edifici.

La Fira d’aquest any es va cloure amb l’espectacle del Toni Albà ‘Audiència Reial’ al pavelló poliesportiu. Els visitants van poder gaudir, com en les anteriors edicions, del mercat de productes artesans i alimentaris, així com de l’obsequi de mitja dotzena d’ous fins esgotar existències.

Juny, 2021. 

Ajuntament de Sant Guim de Freixenet.