Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La pluja condiciona una part de la Festa Major de Sant Guim de Freixenet

Les tempestes del cap de setmana van afectar la Festa Major de Sant Guim de Freixenet tot i que només es van haver de suspendre dos dels actes previstos i traslladar una activitat a l’antic Sindicat Agrícola.

L'Escala en Hi-fi va aplegar més de 400 persones al Sindicat modernista
L'Escala en Hi-fi va aplegar més de 400 persones al Sindicat modernista

DIVENDRES 12 AGOST 2022

La festa va començar amb la inauguració, sota cobert per la tempesta, del mural realitzat per la pintora Elisabet Medina. La pluja també va afectar les barraques de divendres tot i que es van poder fer i la gent va gaudir dels tastets oferts per les parades muntades a la plaça de l’Ajuntament.

Una de les novetats d’aquesta any va ser el Corre barra des de la cabina d’un camió seguit per una gentada. El trajecte per tot el poble va estar amenitzat per un xaranga vinguda d’Alcanar.

El dissabte a la nit es va tornar a fer la Escala en Hi-fi que va aplegar més de 400 persones al Sindicat modernista. En aquest recinte també es va inaugurar l’exposició dedicada a Lluis Companys. Els correfocs van oferir una actuació memorable i es va poder gaudir de les versions de rock català amb el grup Ruc ‘N’ Roll.

La tempesta de diumenge va obligar suspendre el Ball Seguit i un karaoke per adults, mentre que l’espectacle de màgia es va traslladar al Sindicat. De les activitats del dilluns va destacar la novetat de l’Aqua fest amb inflables i jocs refrescants per a tota la quitxalla. La Festa Major es va tancar amb el grup Dolce Vita i l’encesa de fi de festa.

Galeria d'imatges