Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Noves visites guiades al Sindicat de Sant Guim de Freixenet

Les visites guiades al Sindicat modernista de Sant Guim de Freixenet tornen aquest dissabte, 1 de maig coincidint amb el primer dissabte de mes.

Imatge del Sindicat
Imatge del Sindicat

DIMARTS 27 ABRIL 2021

L’Ajuntament obrirà les portes d’aquest emblemàtic edifici de les 11 a les 13 h. El programa, iniciat el passat 3 d’abril, és gratuït en aquesta primera fase i es recomana apuntar-se a l’ajuntament trucant al 973556035 o bé enviant un correu a ajuntament@santguim.cat.

L’objectiu és donar a conèixer el patrimoni de Sant Guim tres mesos després que l’Ajuntament i els propietaris del Sindicat signessin un contracte de cessió en règim de lloguer per un període de 60 anys.

L’edifici, projectat ara fa 100 anys per l’arquitecte Cèsar Martinell, el deixeble més jove de Gaudí, ofereix moltes possibilitats. L’Ajuntament preveu obtenir recursos per fer les obres de rehabilitació i transformació. De moment s’ha optat per oferir aquestes visites que, si tot va bé, han de permetre observar la transformació que anirà experimentant l’edifici durant els propers anys.

D’altra banda, pel proper 19 de juny està previst el concert de fi de curs dels alumnes de l’Escola Municipal de Música. El 6 d’agost està programat un altre concert de música clàssica a càrrec de l’Orquestra de Cambra de la Catalunya Interior amb motiu del 125è aniversari del naixement d’Eduard Tolrà.   

 

Informa Ajuntament de Sant Guim de Freixenet. 

Dimarts, 27 d'abril de 2021.