Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Part i Art, exposició al Sindicat de Sant Guim de Freixenet

El Sindicat modernista de Sant Guim de Freixenet acull una exposició sobre el part com un motiu de creació artística dins dels actes del Dia de la Dona.

Moment de l'acte
Moment de l'acte

DIMARTS 15 MARÇ 2022

El passat diumenge es va fer la inauguració amb un concert del grup Galindaina, un aperitiu i el repartiment d’un obsequi a tots els assistents.

L’exposició Part i Art aplega prop de 50 obres d’artistes de la Segarra, l’Urgell, la Conca de Barberà, el Bages, la Noguera, l’Anoia i el Vallès Oriental. Es poden veure pintures, escultures, instal·lacions, aquarel·les, dibuixos, vídeo i poesia. Els autors formen part del col·lectiu d’artistes Pas X l’Art. La mostra  inicialment es va presentar a Manresa, Santa Coloma de Queralt i a Concabella amb motiu del 20è aniversari de la Casa de naixements Migjorn de Sant Vicenç de Castellet. Les obres són el reflex de la visió de cada artista respecte al procés del part.

L’acte inaugural dels actes del Dia de la Dona va aplegar a més d’un centenar de persones. L’alcalde, Francesc Lluch, va donar la benvinguda als assistents. Tot seguit les regidores Esther Misut i Anna Trull van llegir el manifest del 8 de març. Per la seva banda, Elisabet Medina, que ha coordinat l’exposició al Sindicat, va agrair la participació dels artistes i va destacar que amb la mostra es dona contingut a un espai amb molt de futur.

L’exposició es pot visitar els dies 19, 20 i 25 i 26 de març, de les 12 a les 14h. Pel proper diumenge hi ha previst un taller familiar de fang amb inscripció prèvia a l’Ajuntament.    

Març, 2022. 

Ajuntament de Sant Guim de Freixenet.