Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Pinsos Yak empresa que se suma al Banc d’Aliments de la comarca de la Segarra.

Des de Pinsos Yak volen contribuir i aportar el seu granet de sorra davant aquelles situacions de vulnerabilitat que algunes famílies de la comarca estan patint.

DIJOUS 05 NOVEMBRE 2020

El Banc d’Aliments de la Segarra és un programa d’ajuda alimentària que es gestiona a tres bandes, entre el Consell Comarcal de la Segarra, Creu Roja i Càritas.

És un programa que distribueix aliments a les persones més desfavorides, cofinançat, el 85%, pel Fons d'Ajuda Europea per a les persones més desfavorides i, en un 15 per cent, pel pressupost de l'Administració General de l'Estat, que comprèn la compra d'aliments adquirits al mercat.

Aquests aliments se subministren a les organitzacions associades de distribució (Creu Roja Lleida), que a la vegada els distribueixen entre les organitzacions associades de repartiment autoritzades (Consell Comarcal de la Segarra), que és qui, a través de les Treballadores Socials, es fa la valoració de les famílies i seguidament el repartiment d'aliments.

Actualment, les famílies de la comarca que reben aliments són 168, amb un total de 524 usuaris beneficiaris d’aquest programa d’ajuda comarcal.

Pinsos YAK és una empresa familiar, a Sant Guim de Freixenet, on les seves activitats se centren en la compravenda de cereals, la fabricació de pinsos, i la comercialització d'ous procedents de les mateixes granges de gallines ponedores.

Els ous són el producte a través del qual col·laboraran amb el Banc d’Aliments de la comarca.  Des de Pinsos Yak actuen des de la responsabilitat social i el compromís amb l’entorn més proper i amb aquesta col·laboració volen contribuir i aportar el seu granet de sorra davant aquelles situacions de vulnerabilitat que algunes famílies de la comarca estan patint.Font: Consell Comarcal de la Segarra