Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Programa de Festa Major i Salutació de l'alcalde

Finalment la situació ha permès preparar un programa ajustat al moment i als condicionants de la pandèmia perquè tothom es pugui sentir segur i, alhora, gaudir de la festa.

DIMECRES 22 JULIOL 2020

SALUTACIÓ DE L'ALCALDE

Una Festa necessària

Estimades veïnes i veïns, aquest any tot és diferent. Per això vull començar recordant a totes les persones que han patit i pateixen els efectes de la pandèmia. També agrair els esforços per fer compatible la vida al nostre poble en els moments més difícils. Gràcies a la vostra solidaritat hem pogut superar-los. Som conscients que no podem baixar la guàrdia però Sant Guim es mereix celebrar la seva Festa Major.

Vàrem suspendre la Caminada de la Marinada, la Fira de l’Ou, Camins de Fusta, entre d’altres activitats, degut al confinament i a les restriccions. Ara la situació és diferent i ens ha permès preparar un programa ajustat al moment i als condicionants de la pandèmia. Volem que tothom es pugui sentir segur i, alhora, gaudir de la festa.

El programa d’aquest any oferirà un seguit d’activitats en que podrem mantenir la distància però també compartir l’esperit de ser un punt de trobada d’amics i coneguts.  Com a novetat, el diumenge al vespre hem programat un espectacle de dansa i un de màgia per a totes les edats a la plaça del Dr. Perelló. En aquest espai no s’hi podrà fer el tradicional sopar de barraques del divendres. Per això obrirem la Festa Major amb una sessió de cinema a la fresca al pati del Centre de dia que espero us agradi. 

Al programa que teniu a les mans hi trobareu també activitats pels més joves, espectacles i un taller de circ per als més petits. Aquest any els balls es transformaran en concerts. El dilluns farem un vermut popular i clourem la Festa Major amb un espectacular Castell de Focs. 

Aquest és un programa pensat per a tothom i us dono les gràcies per la vostra disposició a gaudir-ne tot i els moments que ens toca viure. 

  

Moltes gràcies i Visca la Festa Major

Francesc Lluch Majoral. Alcalde

 

PROGRAMA DE FESTA MAJOR

Activitats

General