Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Reconeixement a l’infermera de Sant Guim de Freixenet Encarna Ondoño

L’infermera Encarna Ondoño va rebre dilluns el reconeixement del poble de Sant Guim de Freixenet amb motiu del seu comiat després de 9 anys i mig de servei i a punt d’iniciar una nova etapa a Agramunt.

Moment de la celebració
Moment de la celebració

DIJOUS 02 FEBRER 2023

Un gran nombre de veïns i veïnes van omplir la sala del centre cívic tot mostrant l’agraïment a l’homenatjada.

A l’acte hi van participar l’alcalde, Francesc Lluch; el doctor Jesús Alonso que es va jubilar el passat mes d’agost; i la nova doctora del consultori Mireia Marco, així com l’infermera Carme Grau que agafa el relleu que deixa l’Encarna.

La trobada es va convertir en un emotiu reconeixement a la feina del servei d’infermeria no sempre prou reconegut. L’alcalde va destacar l’esforç i la dedicació de l’Encarna durant la pandèmia. Per la seva part, el Dr. Alonso es va referir al gran suport rebut, així com l’extraordinària capacitat de treball de l’infermera.

La part més emotiva la va posar la Dra. Mireia Marco tot destacant l’ajuda que li ha donat durant els primers moments al consultori. També li va preparar un breu recull de fotos que va fer emocionar a tots els presents. Encarna Ondoño va agrair a tothom la bona acollida que sempre ha rebut dels veïns de Sant Guim. L’alcalde li va lliurar un reproducció del consultori per tal de mantenir ben viu el record del seu pas pel municipi.   

Febrer, 2023.