Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Relleu al Consultori Mèdic Municipal

El doctor Jesús Alonso Aliaga, després de 38 anys de dedicació com a metge de Sant Guim de Freixenet, ha agafat la jubilació. Ho ha fet un any més tard del que li tocava ja que la pandèmia el va fer decidir allargar la seva etapa professional un any més. Aquest dilluns ha iniciat les vacances que enllaçarà amb la jubilació.

Traspàs simbòlic amb el lliurament de claus del consultori a la Dra. Mireia Marco
Traspàs simbòlic amb el lliurament de claus del consultori a la Dra. Mireia Marco

DILLUNS 18 JULIOL 2022

La seva plaça estarà ocupada per la doctora Mireia Marco que ha agafat el relleu al capdavant del consultori mèdic on segueix també la infermera Encarna amb qui ara treballarà aquesta metgessa que viu a Valls i que compta amb una àmplia experiència en el camp de la sanitat pública i també privada.

El passat divendres 15 de juliol, darrer dia de feina del Dr. Alonso, es va fer el traspàs simbòlic amb el lliurament de claus del Consultori a la Dra. Mireia Marco. Es va fer en presència del director del CAP de Cervera, Josep Miquel Paul, que ha estat qui ha fet el contacte amb aquesta metgessa per tal de garantir la continuïtat del Consultori Mèdic Municipal de Sant Guim.

La nova doctora compaginarà la seva activitat al municipi amb el consultori de Sant Antolí. Fins el 1 d’agost visitarà a Sant Guim els dilluns, dimecres i divendres, de les 12 a les 2 de la tarda. A partir del mes d’agost és previst que pugui passar consulta cada dia i mantenir així el mateix nivell d’assistència com fins ara.

El passat mes de juny el Dr. Jesús Alonso va rebre un reconeixement públic a la seva trajectòria com a metge de Sant Guim durant la inauguració de la Fira de l’Ou. El fet que finalment s’hagi trobat un relleu, el Dr. Alonso considera que és una gran notícia per Sant Guim ja que podrà mantenir el nivell d’assistència que ha tingut fins ara. En aquest sentit valora especialment el fet de poder tenir una professional que sigui referència pels veïns i veïnes del municipi.

Per la seva banda, la Dra. Mireia Marco està molt il·lusionada per l’inici d’aquesta nova etapa en la seva vida professional i espera poder-la desenvolupar aquí durant molt de temps.