Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Guim celebra el Dia de la Dona amb un taller pràctic sobre sòl pelvià

Una seixantena de persones van participar el diumenge 10 de març al taller pràctic ‘El sòl pelvià aplicat a la vida’ a càrrec de Mireia Grosmann,

Imatge de Mireia Grosmann impartint el taller al poliesportiu de Sant Guim
Imatge de Mireia Grosmann impartint el taller al poliesportiu de Sant Guim

DIMECRES 13 MARÇ 2024

Nota de premsa.- 

Sant Guim celebra el Dia de la Dona amb un taller pràctic sobre sòl pelvià

Una seixantena de persones van participar el diumenge 10 de març al taller pràctic ‘El sòl pelvià aplicat a la vida’. El va impartir Mireia Grosmann, osteòpata, fisioterapeuta especialista en sòl pelvià i fisiosexologia, al pavelló  poliesportiu de Sant Guim de Freixenet. Aquesta activitat, organitzada per l’Ajuntament, va formar part dels actes del Dia de la Dona. Uns dies abans s’havia fet una sessió teòrica sobre sòl pelvià al centre cívic amb una sala plena de gom a gom.

El taller pràctic d’aquest diumenge va consistir a oferir a la seixanta dones participants una sèrie de pautes sobre conductes posturals en situacions quotidianes. La capacitat comunicativa de Mireia Grosmann va permetre a les assistents adquirir una sèrie de coneixements molt útils per evitar mals d’esquena i altres patologies motivades per determinades postures i, també, per la utilització de mobiliari no adaptat a les necessitats de les persones.

Grosmann va posar de manifest que, en general, no seiem bé i això provoca bloquejos i tensions musculars, per la qual cosa va recomanar diferents exercicis per fer front a la manca de seients adaptats a cada persona. 

 

Març, 2024.