Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Guim de Freixenet canvia de concessionària del servei d’aigües

L’Ajuntament ha adjudicat l’empresa Aigües de Catalunya la gestió del servei de subministrament d’aigües al municipi.

DIMECRES 16 SETEMBRE 2020

Aigües de Catalunya va ser l'empresa que va tenir més puntuació al concurs convocat  per renovar aquesta concessió que, des de fa vuit anys, està a càrrec de l’empresa CEMSA de Calaf.

Recentment l’Ajuntament de Sant Guim i Aigües de Catalunya han signat el contracte que atorga l’adjudicació a aquesta empresa amb seu a Barcelona i amb centre d’operacions a Bellpuig. L’alcalde, Francesc Lluch, i el director de la Divisió Aigua Potable d’Aigües de Catalunya, David García, van fer la signatura telemàtica del nou contracte que entrarà en vigor a partir del proper 1 d’octubre.

En una reunió prèvia amb representants municipals i de l’empresa adjudicatària es van establir el passos que s’han de seguir per posar en marxa la nova concessionària. L’oferta presentada per Aigües de Catalunya inclou millores en la gestió i control del subministrament, així com un compromís d’inversions en la millora de la xarxa de Sant Guim. Ajuntament i empresa s’han compromès a treballar plegats per tal que el traspàs es pugui fer de forma ràpida i eficient.