Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Guim de Freixenet celebra la 24a Fira de l’Ou

L’escriptor Màrius Serra rebrà els Ous de plata 2021. La Fira es celebra aquest cap de setmana 12 i 13 de juny.

Cartell
Cartell

DIMARTS 08 JUNY 2021

NOTA DE PREMSA.- 

Sant Guim de Freixenet recupera aquest dissabte i diumenge (12 i 13 de juny) la Fira de l’Ou després que l’any passat es va haver de suspendre degut a la pandèmia. La 24a edició ha alterat el programa habitual i fa una clara aposta per la cultura. D’aquí que els Ous de plata seran lliurats a Màrius Serra, escriptor i membre de l’Institut d’Estudis Catalans, amb arrels familiars a Sant Guim i conegut especialment per la secció ‘L’enigmàrius’ d’El Matí de Catalunya Ràdio.

El programa d’activitats s’inicia dissabte el matí (10h) amb la Bicicletada de l’Ou, l’entrega de premis del concurs fotogràfic de la 7a. Caminada de la Marinada (12.30), i la inauguració del mural commemoratiu de la Dia de la Dona 2021 (13h). A la tarda (18h) s’inaugurarà l’exposició d’acrílics del santguimenc Juli Abaurrea. A les 19h la jove violoncel·lista de Sant Guim Aina Carulla oferirà un recital acompanyada del pianista Bernat Bonjorn.

El diumenge es mantindrà l’obsequi de mitja dotzena d’ous a tots els assistents, des de les 11 fins esgotar existències. Com cada any es muntarà un mercat de productes artesans i alimentaris. De les 10 a les 12 hi haurà portes obertes al Sindicat modernista. En aquest mateix espai es durà a terme l’activitat infantil ‘L’enigma del Sindicat’ que combinarà contes i dibuix.

Cap a la una està prevista la inauguració oficial de la fira a càrrec del Sr. Joan Talarn, president de la Diputació de Lleida, així com el lliurament dels Ous de plata a Màrius Serra. El programa seguirà a la tarda (17h) amb un espectacle infantil a càrrec d’Alea Teatre i un berenar (18.30h) ofert per Pastoret. La Fira es clourà a les 19h amb l’espectacle de Toni Albà ‘Audiència I-Real’ al pavelló poliesportiu amb un aforament limitat.

Ajuntament de Sant Guim de Freixenet. 

Juny 2021.