Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Guim substitueix l’enllumenat dels nuclis del municipi

En total es canviaran 280 punts de llum a tot el nucli, que passaran a ser de baix consum

DILLUNS 13 JULIOL 2020

L’ajuntament treballa des de les últimes setmanes en la substitució de l’enllumenat públic de tots els nuclis del municipi, a excepció de Sant Guim.

D’aquesta manera Altadill, Amorós, Castell de Santa Maria, Freixenet de Segarra, la Rabassa, La Tallada, Masies de Melió, Sant Domí i Sant Guim de la Rabassa passaran a utilitzar enllumenat de baix consum; un canvi que repercutirà de forma positiva en els percentatges d’estalvi dels veïns i veïnes del municipi.

A part de la substitució dels 280 punts de llum les actuacions també aniran dirigides al manteniment i adaptació del quadre elèctric, amb instal·lació de rellotges astronòmics, i tenen un pressupost total de 83.319€, finançat per la Diputació de Lleida, fons FEDER i el Pla de Dinamització Territorial de Presidència de la Generalitat.

La sol·licitud d’actuació ha estat tramitada pel Consell Comarcal de la Segarra ja que en el seu moment el consistori no podia demanar-la individualment per no arribar a la inversió mínima prevista en la convocatòria d’ajuts.