Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S'anul·la la Caminada de la Marinada i la Fira de l'Ou

L’Ajuntament de Sant Guim de Freixenet ha decidit anul·lar la 7ª edició de la Caminada de la Marinada prevista pel 10 de maig i la Fira de l’Ou que s’havia de celebrar el proper 14 de juny.

DIJOUS 09 ABRIL 2020

Davant la crisi provocada per la pandèmia del Covid-19 i les conseqüències de l’estat d’alarma s’ha optat per anul·lar les dues activitats que són les que apleguen més gent de fora del municipi.


La 7ª Caminada de la Marinada es celebrarà el 9 de maig del 2021 ja que ha quedat instaurat que cada any es farà el segon diumenge del mes de maig. A les poques persones que s’havien inscrit a l’edició anul·lada se’ls retornarà l’import a través de la plataforma Runedia que és des d’on es fan les inscripcions. A la sisena edició es va arribar als 849 inscrits.


D’altra banda, la Fira de l’Ou, tot i que s’hauria de celebrar el 14 de juny, també s’ha decidit anul·lar-la davant la incertesa provocada pel Covid-19. Aquesta activitat que s’ha convertit en una cita obligada per a moltes persones que aquell dia vénen al municipi i participen del programa del que destaca el reconeixement a una persona del país a qui se li lliuren els ous de plata.