Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S'omplen dues furgonetes grans per enviar a Ucraïna gràcies a la solidaritat dels veïns de Sant Guim de Freixenet

Des de l'ajuntament es vol agrair la solidaritat del poble de Sant Guim que ha permès omplir dues furgonetes grans per enviar a la zona del conflicte.

DIVENDRES 04 MARÇ 2022

Benvolguts/des,

Voldríem agrair molt sincerament a totes les persones, entitats i empreses que estan col·laborant desinteressadament amb la donació de material per enviar a Ucraïna.

S'han recollit milers de quilos de productes d'alimentació, higiene, roba i material sanitari que han permès omplir pràcticament dues furgonetes grans.

Encara que dins la magnitud del conflicte pugui semblar poca cosa, és evident que tot ajuda. Com a poble i com a societat, ens fa sentir més útils al col·laborar amb les víctimes innocents d'aquesta guerra.

Per poder preveure si hi hagués la necessitat d'acollir persones refugiades procedents d'Ucraïna al nostre municipi, totes les famílies que hi estiguin interessades, que es posin en contacte amb l'ajuntament per determinar el nombre de persones a acollir, ja que conjuntament amb Serveis Socials de la Segarra i tots els ajuntaments de la comarca, es realitzarà un protocol al respecte.

Moltes gràcies per la vostra ajuda!

Per la llibertat i la pau, no a la guerra.

Francesc Lluch Majoral,

Sant Guim de Freixenet,4 de març de 2022.