Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rutes i esports

Descobreix Sant Guim de Freixenet a través de les rutes.

Circuits de btt

El municipi de Sant Guim de Freixenet és un territori de petits pobles envoltats de camps de conreus i nombrosos camins amb bona accessibilitat i de llarg recorregut adequats per practicar lliurement i al ritme de cadascú senderisme i btt.

Ruta de les Dues Valls

La ruta de les dues valls és un circuit intermunicipal que passa pels terme municipals de Sant Guim de Freixenet, d'Estaràs i de les Oluges.

Tipus: BTT
Dificultat: Baixa
Total recorregut: 23, 400
Punt de Partida i arribada: Sant Guim de Freixenet

 

Itineraris temàtics

Sant Guim de Freixenet forma part de la Ruta del Modernisme en un circuit que inclou el Sindicat Agrícola de Cervera i Comarca, el Sindicat de Sant Guim de Freixenet, el cementiri modernista de Montornès de Segarra, les nombroses façanes modernistes de Guissona i la Casa Trilla i el cementiri de Torà.

Toba més informació a la web de Turisme de laSegarra

Aconteixements esportius

Gaudeix a Sant Guim de Freixenet de dos esdeveniments esportius que transcorren per l'entorn del municipi:

Caminada de la Marinada

La Caminada de la Marinada va nèixer el passat 2014, amb l’intenció de donar a conèixer el patrimoni natural i cultural del municipi de Sant Guim de Freixenet, a l’Altiplà de la Segarra, mitjançant una experiència senderista programada, adreçada a tots els públics.

Fonamentalment, la Caminada de la Marinada et porta al llarg de les diverses etapes per tots i cadascún dels nuclis històrics del municipi (Sant Domí, Castell de Santa Maria, Les Masies de Melió, Altadill, Freixenet de Segarra, Sant Guim de la Rabassa, La Rabassa, Palamós, La Tallada, Vilalta, Amorós i Sant Guim de l’Estació), seguint antics camins i senders, que recorren territori hidrogràfic de 3 rius, de naixement segarrenc: Sió, Ondara i Anoia. També, al llarg dels anys ha evolucionat afegint en els seus recorreguts altres nuclis històrics dels municipis veïns.

Per tal de cobrir la demanda ciutadana d’un traçat adequat a tots els nivells de preparació física, s’ofereix la possibilitat de realitzar dos rutes: Versió Complerta (33 a 28 Km, segons l’edició) i la Versió Curta (17 a 12 Km, segons l’edició)

Camins de fusta

La trail rural consta d’un circuit exigent, amb un desnivell considerable i en un terreny ple de corriols i rases enmig de boscos, arrels i pedra, que donen a camins per on antigament passaven a recollir llenya per fer fusta (d’aquí ve el nom de la cursa).

La cursa de muntanya Camins de Fusta de Sant Guim de Freixenet, l'organitza  l’associació Cabirols de Sant Guim de Freixenet.

Document Actions