Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Activitats

Les Caramelles és una tradició Catalana on antigament tots els nens i nenes del poble passaven de casa en casa a fer la cantada i a canvi els senyors de la casa donaven als cantaires ous, gallines, bens... Actualment les Caramelles les organitza la Coral l'Espiga i els Estornells de Sant Guim. Dies d'assaig: Cada any un mes abans de que arribi Pasqua es treuen els cartells informatius, on hi posa l'horari i els dies d'assaig. Ubicació: Al local de la Coral l'Espiga i els Estornells, aula de l'Escola Municipal de Sant Guim.

Servei que dòna l'Ajuntament juntament amb el Consell Comarcal de la Segarra i el Consorci de normalització lingüística a tots els nouvinguts Lloc: Centre Cívic Mestre Viaña A qui va dirigit: a tothom que vulgui aprendre el nivell bàsic de català. Horari i durada de l'activitat: Dijous i divendres de 14,45 a 16,45h Contacte: Ajuntament de Sant Guim de Freixenet

Per estar en forma, per fer salut, apunteu-vos al gimnàs! Horaris: Dimarts i Dijous de 18 a 19h i de 19 a 20h Al Centre Cívic Mestre Viaña Inscripcions a Mª Carme Falip (973556233), Roser Sala (llar de jubilats)

Els paradístes dels pobles del voltant venen els seus productes al mercat del poble Lloc: Carrer Major de Sant Guim de Freixenet Horaris: dijous, de 8h a 14h

RAJA-IOGA: amb Amb Raja-Ioga aprenem a descobrir el funcionament dels nostres pensaments i emocions, i mitjançant la meditació arribem a transformar la manera de veure i viure la vida de forma positiva. Inici del curs el dia 1 d'octubre Ubicació: Centre Cívic Mestre Viaña i Pavelló poliesportiu A qui va dirigit: A tothom que desitgi conèixer o practicar una activitat saludable per al cos i la ment. Horari: dilluns de 117.15a 12.30h i dimecres de 20.30 a 21.30h Contacte: Judit Marce

És un mètode d'exercici on s'intenta treballar de forma equilibrada tota la musculatura del cos. Per tant, és una manera de practicar esport sense castigar el cos.

Són exercicis suaus, i la major part d'aquests es fan estirats damunt d'una màrfega.

Aquest tipus d'exercici ens ajuda a reconèixer quines són les males postures i evitar així possibles lesions a les nostres esquenes i a tot el cos en general.

A qui va dirigit: A tota la població. És un mètode molt ampli, això fa que s'adapti a totes les persones, independentment de l'edat que tinguin.

Contacte: Anna - 973 556 215 i al 667852735 o enviant un correu a: annagoca@hotmail.com