Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cruyff Court

Els Cruyff Courts són petits camps de futbol d’ús lliure que tenen com a objectiu fomentar l’esport i inculcar valors com la responsabilitat, la integració, el joc en equip i la superació personal, així com per exemple aconseguir prevenir el sedentarisme i l’obesitat infantil.

Gerard Piqué, acompanyat del seu fill Sasha i del seu amic i excompany d’equip Carles Puyol, van inaugurar el passat dia 24 de maig de 2017, aquesta nova instal·lació esportiva, població d’origen de la família del Gerard.

En aquest acte d’inauguració també van estar presents el vicepresident primer del FC Barcelona i de la Fundació FC Barcelona, Jordi Cardoner; la presidenta de la Fundació Cruyff, Susila Cruyff; la vídua de Johan Cruyff, Dani Cruyff, i el director de l’Àrea d’Acció Comercial i Educativa de la Fundació Bancària “La Caixa”, Xavier Bertolín. El germà del Gerard, el  Marc, els seus pares Joan i Montse i l’àvia paterna, Lina. També hi va acudir la dona del Puyol, la model Vanessa Lorenzo i la seva filla Manuela.

L’acord amb la Fundació Cruyff, és el fruit entre l’aliança d’aquesta Fundació, la Fundació FC Barcelona i la Fundació Bancària “la Caixa”, per a la construcció, el manteniment i la dinamització d’un total de 15 d’aquestes instal·lacions esportives arreu de Catalunya.

Per als 120 alumnes de l’escola Estel va ser una festa, els van situar a primera fila i van poder jugar amb els cracs blaugranes.

Ubicació: Patis Escola Estel
Pl. de la Segarra, s/n