Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Local de Joves

La necessitat de disposar d'un Multiespai Jove sempre ha estat una reivindicació del col·lectiu juvenil del municipi. Les diferents colles sempre han reivindicat de manera reiterada l'obtenció d'un espai on poder-se reunir i fer activitats. L'any 2004 amb la realització del I Fòrum de la Joventut es va constatar novament la necessitat de disposar d'un espai jove. Amb motiu d'aquest fòrum, la Regidoria de Joventut es va plantejar seriosament portar a terme aquesta demanda.

Després de diverses negociacions des de l'Alcaldia i la Regidoria d'Urbanisme amb la RENFE es va aconseguir un conveni de cessió durant 25 anys, en el qual se cedien tres dels edificis per a ús social. Un d'aquests tres edificis, que correspon al dels habitatges, és el que l'Ajuntament va destinar als joves.
Arran de les ajudes de la Secretaria General de Joventut ha estat possible realitzar les obres de condicionament del Multiespai Jove.

El local està dividit en tres espais diferenciats:
- Un primer espai és el d'oci i de trobada on hi ha taules i cadires amb jocs de taula i també tríptics i informació per als joves
- Un segon espai anomenat espai cibernètic amb connexió a Internet per a activitats diverses: xats, e-mails, recerca d'informació, etc. i cursos d'informàtica per a joves i altres col·lectius del municipi.
- El tercer espai habilitat com a sala per projectar pel.lícules i documentals

La creació d'aquest espai jove es fa partint d'un programa integral amb la finalitat que els joves siguin protagonistes i també participin en les polítiques de Joventut que s'organitzen al municipi.

Aquest nou espai està obert els dissabtes de les 17h a les 20h  (durant el curs escolar) i compta amb un monitor que dinamitza l'espai.